Зберігайте спокій! Тривають військові навчання – Закарпатський військкомат


Реагуючи на чи просто нерозумні, а чи свідомо провокативні повідомлення у соцмережах про пересування військової техніки у тому числі і на Закарпаття, наш військовий комісаріат офіційно повідомляє:«З 25 по 29 вересня в Збройних Силах України під керівництвом начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України проводяться стратегічні командно-штабні навчання "Козацька воля - 2018" з органами військового управління Збройних Сил України та іншими складовими сил оборони України з залученням військової техніки та озброєння.
Навчання проводяться на всій території України в тому числі і в Закарпатській області.
Головною метою навчань є нарощування можливостей органів військового управління в ході ведення оборонних стабілізаційних дій військами, планування та ведення контрнаступальної операції.
Навчання дозволять дослідити спроможності органів військового управління Збройних Сил України, оцінити рівень забезпечення військ у ході оборонних, стабілізаційних операцій, відпрацьовувати питання організації та функціонування територіальної оборони держави.
Навчання планові та проводяться щорічно».
Відтак усіх громадян просять зберігати спокій, а ще не забувати, що фото- та відеофіксація та будь-які повідомлення про пересування військової техніки є не лише вкрай небажані, а й заборонені!