Рятувальники показали наслідки смертельних ДТП на Закарпатті (ФОТО)

Двоє осіб загинуло та ще п’ятеро перебувають у лікарняних закладах - все це наслідки трьох дорожньо-транспортних пригод на Закарпатті.

Як повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області, на вихідних рятувальники тричі ліквідовували наслідки дорожньо-транспортних пригод
27 жовтня, о 01:12 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із трагічними наслідками на 768 км автошяху міжнародного значення Київ-Чоп поблизу с. Кольчино, Мукачівського району. За поки що невстановлених обставин зіткнулися вантажівка “Volvo” (реєстрація Республіки Македонія) та “Rеnault Trafic”. Внаслідок автотрощі 18-річнй водій “Rеnault” , мешканець м. Мукачево та його пасажир загинули. Для деблокування тіл загиблих із понівеченого автомобіля залучалися мукачівські рятувальники.
Того ж дня, о 17:15  на автошляху Київ-Чоп, біля с. Дубрівка Ужгородського району сталась інша автопригода. Водій  легковика “Mercedes-Benz” зіткнувся з автомобілями “Chevrolet Aveo” та “Geely”. Внаслідок ДТП до медичних установ із травмами різного ступеню важкості було госпіталізовано трьох осіб: жінку 1954 року народження – до Обласного центру нейрохірургії, іншу потерпілу 1991 року народження – до Ужгородської міської клінічної лікарні, а потерпілого  1980 року народження – до Мукачівської центральної районної лікарні.
Внаслідок ДТП також отримали травми легкої ступені та після обстеження медиками були відпущенні додому ще 4 особи: двоє  чоловіків 1979 та 1987 років народження, жінка 1987 року народження та неповнолітня 2008 року народження. На місце ДТП від ДСНС виїжджали аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП та пожежно-рятувальне відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє Ужгородського району.
Третя автопригода сталася о 15:27 28 жовтня на автошляху Мукачево-Рогатин, що в с. Бедевля Тячівського району. Внаслідок зіткнення автомобілів «BMW» та «Opel Corsa» на лікарняних ліжках опинилися двоє громадян, 1962 та 1995 років народження.
На місці події працювали рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.