Закарпатські поліцейські затримали 5 водіїв у стані алкогольного сп’яніння

Закарпатські поліцейські затримали 5 водіїв у стані алкогольного сп’яніння
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Виноградівському, Хустському та Іршавському районах. 

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Fоrd Моndео» іноземної реєстрації, водій якого поїхав на червоний знак світлофора. За кермом перебував місцевий житель, який не надав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 0,42 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У тому ж Виноградові поліцейські зупинили вночі ще один автомобіль - марки «ВАЗ-2107», на якому не працювала одна фара. Водій, житель села Підвиноградів, уже позбавлений судом права керування, проте знову сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Керував чужим автомобілем. На правопорушника склали адмінпротоколи за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння й за керування особою, яка позбавлена права керування. Від керування водія відсторонили.

У селі Чепа Виноградівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «Vірer», на якому не працювала фара. За кермом перебував житель села Чорнотисово, який не мав водійського посвідчення. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Білки Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «Skoda Octаvіa», який робив незрозумілі маневри. За кермо перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав документів на право керування. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили від керування.

П’яного водія за минулу добу виявили також працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.  ​