Закарпатські красуні 2019: Які вони - новорічні ялинки області (ФОТО)

Новорічно-різдвяні свята на носі: хтось святкуватиме наступного тижня, хтось через тиждень, однак святковий настрій панує вже повсюду. Неодмінним атрибутом зимових свят є, звісно ж, незмінна красуня-ялинка. Журналісти сайту 0312.ua  зробили підбірку міських ялинок Закарпаття. Дивіться, надихайтесь святковою атмосферою та обирайте найкращу.
Розпочнемо з найголовнішого - ужгородської красуні. Урочисте запалення вогнiв на головнiй ялинцi Ужгорода відбулося 19 грудня на площі Театральній. Цього року дерево подарував мiсту машинобудiвний завод «Тиса», на територiї якого росла зелена красуня. Висота ялинки — близько 14 метрiв, вiк – близько 60 рокiв.



У Мукачеві, традицiйно, напередоднi Дня Святого Миколая,  запалили вогнi головної ялинки мiста. 



19 грудня святково запалали вогні на головній ялинці Хуста. Цього року  ялинка  заввишки 15 метрів, відтак на 3 метри вища за свою попередницю.



Так виглядає тячівська новорічна красуня.
19 грудня, у День святого Миколая, відбулося відкриття новорічної ялинки у Чопі.



Цього ж дня засяяла святковими вогнями і ялинка в м. Рахів.



19 грудня урочисто запалили головну святкову ялинку Берегова. Це була яскрава музична акція. Атмосферу підтримали вихованці та викладачі дитячої школи мистецтв їм. З. Кодая.



Традиційно напередодні свята Святого Миколая у Виноградові відбулось урочисте відкриття головної ялинки.   Вперше у рамках проведення Новорічно-Різдвяних свят також було відкрито Резиденцію Святого Миколая  та  Різдвяний ярмарок.



18 грудня, у переддень cвята Cвятого Миколая у Перечині урочисто відкрили головну ялинку міста. Головним новорічним деревом у місті уже декілька років виступає жива ялика, що росте у самому центрі на площі Народній.



18 грудня, на центральній площі селища Воловець відбулося урочисте запалення вогнів на головній  новорічній ялинці району.
А от головну ялинку Сваляви в мережі вщент розкритикували, назвали "найгіршою ялинкою країни".Мешканець міста, Михайло Чокнадій, опублікував пост у мережі Фейсбук, де пише: "Боже, як же це потрібно не любити своє місто, щоб так познущатися над ялинкою, над новим роком, над новорічним настроєм місцян".
Як кажуть, найкраще завжди на кінці, тому, саме на кінець  ми приберегли головну приму закарпатських красунь - обласну ялинку. Цього року для ялинки придбали нові елементи ілюмінації – на ній встановили гірлянди-бурульки, флешовані вогники і так званий «падаючий сніг», а увінчує дерево нова різдвяна зірка. Загалом, близько кілометра гірлянд і півтисячі іграшок прикрашають головну новорічну ялинку Закарпаття.



Автор фото - Катерина ІрхаЗауважимо, що ще не в усіх районах встаноли новорічні ялинки, тому їх і нема в нашому списку, але вже невдовзі ви матимете змогу їх побачити.