Вбивство на Закарпатті: син встромив ножа у груди рідного батька (фото)

На Закарпатті сварка між найріднішими закінчилася трагедією
У селищі Батєво Берегівського району під час сімейної сварки 23-річний чоловік вбив свого батька. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, підозрюваного затримали й взяли під варту.

Учора, 22 лютого, ввечері в Хустський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Батєво Берегівського району сталося побутове вбивство. 

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група відділу поліції, експерти. 

Правоохоронці встановили, що близько 19.00 год в оселі виник сімейно-побутовий конфлікт між 53-річний батьком та його 23-літнім сином. Під час сварки син, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, схопив кухонний ніж і завдав смертельне поранення в груди чоловікові. Потерпілий від отриманої травми помер на місці.

За даним фактом поліція Берегова розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Знаряддя вбивства – ніж вилучено та направлено на експертизу. 

Підозрюваного в скоєнні вбивства затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Міру запобіжного заходу йому обиратиме суд, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті сварка між найріднішими закінчилася трагедією