ДТП на Закарпатті: п'яний водій зачепив неповнолітнього велосипедиста (ФОТО)

ДТП на Закарпатті: п'яний водій зачепив неповнолітнього велосипедиста (ФОТО)
Працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу задокументували випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в селі Боронево Хустського району. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи

У селі Боронево на Хустщині обідньої пори сталася ДТП: автомобіль марки «Pеugeоt» іноземної реєстрації зачепив під час руху 14-річного юнака, котрий їхав на велосипеді. На щастя, підліток не зазнав серйозних ушкоджень, але свідки пригоди викликали «швидку» та поліцію. 

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу, то з’ясували, що винуватець автопригоди, житель села Березово Хустського району, не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,9 проміле алкоголю.

Що цікаво, два тижні тому цього водія вже затримувала поліція за керування в стані алкогольного сп’яніння. І от він попався вдруге. 

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції. 

Складений на правопорушника адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. ​