Нічний грабіж із побиттям: двох закарпатців, котрі напали на миколаївця, затримали поліціянти

Нічний грабіж із побиттям: двох закарпатців, котрі напали на миколаївця, затримали поліціянти

Двох мешканців Берегова, які обґрунтовано підозрюються у пограбуванні жителя Миколаївської області, затримали мукачівські поліцейські. Ще двох їхніх спільників наразі розшукують. За даним фактом розпочато слідство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні вночі, близько 01.30 год, до Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про пограбування 36-річного жителя м.Первомайськ Миколаївської області.

На місце події – залізничний вокзал м.Мукачева, виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи, співробітники кримінальної поліції відділу. Правоохоронці встановили, що четверо невідомих осіб нанесли тілесні ушкодження заявнику та відкрито викрали гроші й мобільний телефон. Загальна сума збитку склала близько 5 тисяч гривень.

Грабіжників поліцейські оперативно встановили та двох з них затримали. Ними виявились 21 та 43-річні жителі м.Берегова, син та батько. Вказаних осіб доставили до відділу поліції.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує позбавлення волі строком від 4 до 6 років.