Пожежі на Закарпатті: вогнеборці рятували житлові будинки

Пожежі на Закарпатті: вогнеборці рятували житлові будинки
Подробиці інциденту повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

Впродовж доби закарпатські рятувальники ліквідували дві пожежі у господарчих будівлях під час яких було врятовано два житлові будинки

Перший виклик на пожежу ранком 28 жовтня о 07:07 отримали іршавські вогнеборці. Тут, за поки невстановлених обставин загорілась надвірна споруда (літня кухня) у селі Довге не вулиці Колгоспній. Для ліквідації загорання на місце було направлено чергове відділення місцевого пожежно-рятувального поста, які менш ніж за 10 хвилин локалізували пожежу та о 07:55 повністю ліквідували її на площі 63 кв. м. Завдяки вправності надзвичайників від розповсюдження вогню вдалось врятувати житловий будинок власників та ще одну господарчу споруду.

А ввечері тієї ж доби, о 22:16 виклик надійшов до рахівських вогнеборців. Телефонували мешканці с. Біла Церква, котрі повідомили про загорання надвірної споруди (літньої кухні) на вулиці Жовтневій. По прибуттю на місце чергового відділення державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків та місцевої пожежної команди с. В. Водяне вогонь вже почав перекидатись на поруч розташований житловий будинок власників. Тож діяти треба було швидко.

О 23:00 спільними зусиллями професіоналів ДСНС та місцевих вогнеборців пожежу було локалізовано та о 00:05 вже наступної доби ліквідовано остаточно. Внаслідок пожежі знищено крівлю надвірної споруди на площі 70 кв. м.

В обох випадках травмованих та загиблих не було.

Причини встановлюють відповідні служби.

Пожежі на Закарпатті: вогнеборці рятували житлові будинки
Пожежі на Закарпатті: вогнеборці рятували житлові будинки