ДТП за участі поліцейської на Закарпатті: вагітній потрібна кров



Терміново потрібно донора з групою крові 3+ на ранок на 8 годину до центру переливання крові (Льва Толстого). Донорів може бути декілька. В ДТП постраждала вагітна дівчина-поліцейська. Про це на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомляє Віталій Глагола.
Як зазначається, аварія сталася напередодні, 09 листопада 2019 року.
“На відрізку між населеними пунктами с. Кам’яниця Ужгородського району та с. Ворочево Перечинського району водій автомобілю марки «Рено Мастер» рухаючись в напрямку с. Ворочево, під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «Мерседес-Бенц» яким керувала Ситар Майя Іванівна, яка наразі працює старшим інспектором відділу режиму та технічного захисту інформації ГУНП в Закарпатській області, майора поліції.

В наслідок ДТП гр. Ситар М.І. отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритого перелому середньої третини лівого стегна, відкритого перелому лівого наколінника, травматичного вивиху основних фаланг правої стопи та тупої травми живота (вагітність 25 тижнів), поміщена в реанімаційне відділення Ужгородської ЦРЛ“, – йдеться у повідомленні.и