В камуфляжах та балаклавах: вночі невідомі вломилися в будинок закарпатки

В камуфляжах та балаклавах: вночі невідомі вломилися в будинок закарпатки
Двоє невідомих в камуфляжах та балаклавах проникли до помешкання у селі Березинка Мукачівського району та відібрали у власниці гроші, документи і мобільні телефони. У справі визначена попередня правова кваліфікація.

17 грудня о 06.15 до поліції надійшло повідомлення про злочин від 22-річної мешканки Мукачівського району. Заявниця повідомила, що близько 4:00 двоє невідомих осіб в камуфляжах та балаклавах проникли в її будинок та, погрожуючи предметом схожим на пістолет, забрали гроші, документи та мобільні телефони. Після цього нападники зникли в невідомому напрямку.

У справі визначена попередня правова кваліфікація – ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло.

На місце події виїхало керівництво ГУНП та Мукачівського районного відділку поліції, фахівці спецвідділу розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи, експертно-криміналістична лабораторія СУ ГУНП та слідчо-оперативна група поліції Мукачівщини. Правоохоронці розшукують нападників, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області ​