Що відомо про мешканку Мукачева, в якої виявили короновірус

Жителька Мукачева, 1951 р.н., мікрорайон Підгоряни. Чоловік повернувся з Італії 20.03.2020 р. Сьогодні зранку звернулась до сімейного лікаря телефоном. У результаті розмови було прийнято рішення про необхідність тестування.
Жінку доставлено до обласної інфекційної лікарні. Як повідомили в Мукачівській міськраді, будуть проведені повторні аналізи в референт-лабораторії. Стан пацієнтки стабільний.
Офіційно поки не готові підтвердити коронавірус – будуть перепровіряти після мукачівських лаборантів. Завтра це буде лабораторний центр в Ужгороді, а також відправлять біоматеріали в референс-лабораторію в Києві. І тільки після того, як цей випадок підтвердять в Києві – його офіційно визнають, або спростують.
Міські служби вже встановили дані контактних осіб, які могли перебувати в контакті з особою, в якої попередньо позитивний тест на коронавірус.
Відомо, що госпіталізована жінка 20 і 21 березня відвідувала Свято-Михайлівський храм УПЦ МП у мікрорайоні Підгоряни.
Встановлено місця, де в ці дні могла побувати родина, і з ким контактувала. Всіх контактних осіб зобов’язують самоізолюватися. Багатоповерхівку, в якій проживає родина, обробили дезинфекційними розчинами.