На Закарпатті спалах COVID-19 – село закрили на карантин

У 28 мешканців села Ворочево Перечинського району на Закарпатті підтверджено COVID-19, у селі встановлено карантинну зону та облаштовано контрольно-пропускні пункти на в'їзді та виїзді.
Про це повідомляє Закарпатська ОДА на офіційній сторінці у Facebook.
“У 28 мешканців села Ворочево Перечинського району підтверджено COVID-19, за даними Закарпатського обласного лабораторного центру. У зв’язку з цим у Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії із ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження, за яким у межах села Ворочево із 24 травня 2020 року встановлять карантинну зону та облаштують контрольно-пропускний пункт на в’їзді та виїзді” - йдеться в повідомленні.
Варто зауважити, що Ворочево є приміським селом райцентру Перечин, тож тим мешканцям села, які працюють у закладах охорони здоров’я, державних установах, організаціях, інших об’єктах критичної інфраструктури, У селі, яке є приміським для районного центру Перечин, видадуть спеціальні перепустки для переміщення через КПП.
У Ворочеві проведуть дезінфекційні заходи у житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах, також забезпечать щоденну дезінфекцію проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій.